perjantai 18. marraskuuta 2011

Käsityömessuilla

Mikä lie reissuväsymys iskenyt, kunnei messuilla oikein tullut tehtyä ostoksia. Hyvä niin, koska kotona sitten selvisi että nyt pitää ostaa vessan ja keittiön remonttitarpeet aikas äkkiä. Eli rahalle ja ajalle on muutakin käyttöä. Ei toki parempaa, mutta ehkä tarpeellisempaa...

No, muutamia ideoita tuli kuitenkin. Ja aloitin lapsen huoneen sisustamisen, en verhoilla enkä lipaston koristelulla (jotka olivat listalla), vaan ihanalla taululla.

Niitä ideoita:
Neulotut valokranssit - en kyllä halua neuloa paperinarua, vaan kokeilen jotain paksua villalankaa, tai sitä juuttilankaa, mitä vielä varastosta löytyy.
Lasinaluset - Ilodesign oli tehnyt hienoja lasinalusia, jotka laitetaan viinilasin jalan ympärille. Niitä kun on eri väreissä, jokainen löytää oman lasinsa. Ainakin anoppi saa setin (sekä aitoja että omatekoisia :-).
Virkatut ja tärkätyt lampunvarjostimet - näitä on näkynyt jo jonkin aikaa, mutta tässä on hauska malli ja hyvä ohje. Tämmöinen varmaan tehdään lastenhuoneeseen, mutta tietysti ohjetta muokataan kuten aina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti