maanantai 5. maaliskuuta 2012

Lamppu - lampshade


Yläaula on viimeinen huone vielä epämääräisessä tilassa. Nyt olemme vähän reipastuneet, ja kadotimme suunniteltuun tyylin sopimattoman kultareunuspeilin (facebookissa on hyvin toimiva kierrätysryhmä Tampereen seudulla). Samalla innostuimme kierrättämään tuoleja talon sisällä ja ostamaan yhden alle sopivan maton. Se mikä käynnisti reaktion, on tämä virkattu lampunvarjostin. 
This crocheted lampshade sparked us to update the decor of the upstairs landing. We got rid of a golden mirror (totally unsuited), cycled the chairs in the house a bit, bought a new rug and made some cushions to match (well, the cushions are still at work). It always makes you feel good when you get some work done around the house!


Ohjeena ja innostuksena oli tämä Tuulian ohje, jonka bongasin Kädentaidot messuilla. Lanka oli tietysti ihan eri paksuista, varastosta löytyvää Novita Bluesia (varmaan sekin 80-luvulta) ja muutenkin muokkasin mallia, mutta kiitokset Tuulialle kuitenkin. Itse lamppu on Ikeasta joskus mielenhäiriössä mukaan napattu pelkkä värillinen johto, ilman varjostinta. Virkkaus sujui nopsaan (vaikka koukku oli vain nelonen) ja muotokin löytyi yllättävän hyvin. Sen verta löysä tuli tuosta, että venyi sopivasti ilmapallon muotoon. 


Tässä vielä uudelleen sijoitettu tuoli, uusi matto ja keskeneräinen tyyny...



1 kommentti:

  1. Cool. Suunnitteleppas vielä muitakin secto-valaisimien tyylisiä varjostimia meille...

    VastaaPoista