Mansikka-aika alkaa olla parhaimmillaan, ja sen kunniaksi kokkaillaan nyt erilaisia mansikkaruokia. Torstain Aamulehdessa oli pari yllattavaa ohjetta, jotka on nyt testattu ja hyvaksi todettu. Eilen piknille tein mansikka-sinihomejuustosalaattia, joka ainakin mun mielestani oli aivan huippu. Tanaan sitten kokeilin mansikka-vuohenjuustopastaa, joka myoskin toimi aika hyvin. Tosin ensi kerralla kokeilen herkkusienien sijaan kesakurpitsaa, joka varmasti tuo vahan lisaa raikkautta ruokaan, vuohenjuuston tasapainoksi. Molemmat myos nayttivat ihanilta, paljolti tietysti mansikan ansioista. Mutta kuvat jai ottamatta...
Eilen kokeilin myos Yhteishyvan italialaista perunasalaattia, joka myoskin hyvaksi todettiin. Italialaisuutta siihen toivat artisokka ja pestopohjainen kastike. Tietysti oli pakko vahan soveltaa, mutta melko pitkalle kylla seurasin ohjetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti