Kun tuorejuustopurkin avaa, se pitäisi myös käyttää. En ole niin kauhean innostunut siitä leivän päällä (voi on vaan niin hyvää), joten pitää keksiä erilaisia ruokia mihin sitä tunkea. Purkin siis avasin sosekeittoa varten. Seuraavana päivänä tein pastakastikkeen, johon tuli pari ruokalusikallista samaa tuorejuustoa. Ja kyllä sekin vaan oli hyvää. Ehkä eniten kuitenkin tuon makrillin vuoksi, se kun on mun suosikkini nykyään. Rasvaista kalaa pitäisi syödä usein, mutta se ainainen lohi kyllä jo kyllästyttää. Pippurimakrillia saa melkein joka kaupasta, ja sekin on tosi hyvää (ja usein irlantilaista), mutta parasta on savustettu kokonainen makrilli, jota saa parempien kauppojen kalatiskeiltä (usein esim Kalevan Prismasta). Perkaamisen vaiva siinä on, mutta se kala on niin ihanan pehmeää, että kyllä kannattaa.
Makrillia yrittituorejuustolla
Vihannekset pannuun (ensin purjo ja valkosipuli, sitten vähän ajan päästä paprika) ja sitten vaan tuorejuusto ja makrillipalaset perään. Maustetaan mustapippurilla ja ruohosipulilla.
Vihannekset pannuun (ensin purjo ja valkosipuli, sitten vähän ajan päästä paprika) ja sitten vaan tuorejuusto ja makrillipalaset perään. Maustetaan mustapippurilla ja ruohosipulilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti