tiistai 16. elokuuta 2011

Syntymapaivakakkua

Elokuu ja syyskuu ovat taynna syntymapaivajuhlia, seka perheessa etta kaveripiirissa. Ensimmaisen kakun leivon kuitenkin omille syntymapaivilleni. Oikeastaan se on harjoitusversio lankomiehen 30v-syntymapaiville, joita juhlitaan sitten viikonloppuna. Omastani tulee suklaakakku, siita toisesta sitten vahan kirpeampi. Munattomalla dieetilla ollaan edelleen, joten pohjaksi tulee tama. Muistaakseni olen testannut reseptin aiemminkin, ja minun makuuni se on parempi ja ehdottomasti helpompi kuin normaali kakkupohja (ei vatkausta eika niin paljon sokeria!).

Taytteeksi ajattelin suklaamoussea (omalla reseptilla), mangososetta ja banaania tai vadelmahilloa. Jaakaapissa olisi myos puolikas mascarpone-purkki, tulisikohan siita kerman kanssa hyva? Kuorrutteeksi sitten Kinuskikissan suklaakuorrute ja tietysti kermavaahtoa. Tallainen koristelu olisi aika hieno!

Siita toisesta kakusta tulee vahan kirpeampi. Valiin tietysti sitruunakastiketta, mutta mita sen kanssa? Mustikkaa? Ja miten koristella (meilla on jo kelta-vihreat 3 ja 0 kynttilat siihen paalle)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti